Skocz do zawartości

Wędliny podrobowe

Salcesony, kiszki, pasztety i inne.


Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr VII: Wytwarzanie wyrobów podrobowych:

Odc1b.jpg.f5d4fd34abeac054babd945da96aec34.jpg  Odc2b.jpg.8090e3b1346ff62cb89568ed80ff1677.jpg  Odc3b.jpg.5af4bcce47ef1ba057c57fbdd2dc5c45.jpg  Odc4b.jpg.b381fa5ca6fe584da42ae3ae7ded48b9.jpg  odc5b.jpg.9cda5efde97ea9b6333d81e06fef1ff1.jpg  Ogc6b.jpg.84c681fa77732c3486c9aad38ed36e35.jpg


234 tematów w tym forum

    • 4 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 348 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 487 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 408 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 630 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 321 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  1. Salcesony 1 2 3 4 32

    • 783 odpowiedzi
    • 185,3 tys. wyświetleń
    • 482 odpowiedzi
    • 85,6 tys. wyświetleń
  2. Pasztet Halusi 1 2 3 4 16

    • 397 odpowiedzi
    • 97,1 tys. wyświetleń
  3. Kaszanka wyborowa 1 2 3 4 11

    • 271 odpowiedzi
    • 72,6 tys. wyświetleń
    • 250 odpowiedzi
    • 82,5 tys. wyświetleń
  4. Kiszka kaszana (kaszanka) 1 2 3 4 10

    • 245 odpowiedzi
    • 83,5 tys. wyświetleń
  5. Salceson Halusi 1 2 3 4 8

    • 194 odpowiedzi
    • 41,5 tys. wyświetleń
  6. Kiszka pasztetowa smarowna 1 2 3 4 7

    • 161 odpowiedzi
    • 44,5 tys. wyświetleń
  7. Kaszanka produkcji Pawła 1 2 3 4 6

    • 130 odpowiedzi
    • 43,1 tys. wyświetleń
    • 108 odpowiedzi
    • 35,8 tys. wyświetleń
  8. Pasztet "słoikowy" BonAir`a 1 2 3 4 5

    • 106 odpowiedzi
    • 50,8 tys. wyświetleń
    • 105 odpowiedzi
    • 48,8 tys. wyświetleń
  9. Wątrobianka 1 2 3 4

    • 94 odpowiedzi
    • 45,1 tys. wyświetleń
  10. Krew do kaszanki 1 2 3 4

    • 81 odpowiedzi
    • 38,1 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.