Skocz do zawartości

Dla początkujących

Jesteś początkujący? Tutaj możesz zadać wszystkie pytania dotyczące wyrobu wędlin.


843 tematów w tym forum

    • 1,8 tys. odpowiedzi
    • 297,4 tys. wyświetleń
    • 3,2 tys. odpowiedzi
    • 213,8 tys. wyświetleń
    • 172 odpowiedzi
    • 94,8 tys. wyświetleń
  1. POGOTOWIE ZADYMIARSKIE 1 2 3 4 5

    • 117 odpowiedzi
    • 93,4 tys. wyświetleń
    • 280 odpowiedzi
    • 62,8 tys. wyświetleń
    • 545 odpowiedzi
    • 37,9 tys. wyświetleń
  2. Ociekanie 1 2 3 4 5

    • 119 odpowiedzi
    • 28,5 tys. wyświetleń
    • 146 odpowiedzi
    • 16,3 tys. wyświetleń
    • 54 odpowiedzi
    • 13,7 tys. wyświetleń
  3. Osadzanie 1 2

    • 27 odpowiedzi
    • 6,8 tys. wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 6,1 tys. wyświetleń
  4. Sprawa soli - ważne 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  5. Peklowanie pomocy!!! 1 2

    • 26 odpowiedzi
    • 135,5 tys. wyświetleń
  6. Ociekanie przed wędzeniem 1 2 3 4

    • 89 odpowiedzi
    • 106,3 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 106 tys. wyświetleń
  7. Wędzenie bez parzenia? 1 2

    • 30 odpowiedzi
    • 97,3 tys. wyświetleń
  8. Parzyć kiełbasę czy nie?

    • 15 odpowiedzi
    • 95,8 tys. wyświetleń
  9. słonina wędzona

    • 13 odpowiedzi
    • 78,5 tys. wyświetleń
    • 40 odpowiedzi
    • 75,1 tys. wyświetleń
    • 92 odpowiedzi
    • 66,2 tys. wyświetleń
    • 115 odpowiedzi
    • 60,2 tys. wyświetleń
  10. Moja wędzarnia i czarne mięso? 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 58,6 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.