Skocz do zawartości

Wędliny dojrzewające


201 tematów w tym forum

    • 6 odpowiedzi
    • 4,6 tys. wyświetleń
    • 50 odpowiedzi
    • 5,3 tys. wyświetleń
  1. Porady

    • 3 odpowiedzi
    • 335 wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 5,4 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 485 wyświetleń
  2. Guanciale 1 2

    • 26 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  3. Karkówka dojrzewająca

    • 10 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 2,3 tys. odpowiedzi
    • 375,5 tys. wyświetleń
    • 44 odpowiedzi
    • 15,8 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
  4. Salami Kominiarza

    • 4 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  5. Salami z dzika. 1 2

    • 44 odpowiedzi
    • 5,1 tys. wyświetleń
    • 58 odpowiedzi
    • 13,2 tys. wyświetleń
  6. Kalabryjskie Salami 1 2 3 4 6

    • 125 odpowiedzi
    • 26,1 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 645 wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
  7. Chorizo Andaluz 1 2 3

    • 65 odpowiedzi
    • 10,6 tys. wyświetleń
  8. Co dalej z kiełbasą?

    • 12 odpowiedzi
    • 834 wyświetleń
    • 37 odpowiedzi
    • 7,7 tys. wyświetleń
  9. Kultury bakterii Browin 1 2

    • 27 odpowiedzi
    • 4,5 tys. wyświetleń
  10. Szynka kol. @Adrenaline 1 2

    • 38 odpowiedzi
    • 6,5 tys. wyświetleń
    • 69 odpowiedzi
    • 8,5 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.