Wędliny Domowe
Wieprzowina
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Rozbiór półtuszy wg Zbója-Madeja 12/06/2011   Administrator 16889
2 Klasyfikacja mięsa na podstawie rozbioru łopatki wieprzowej 07/08/2006   Administrator 64883
3 Podział półtuszy i wykorzystanie mięsa wieprzowego oraz podrobów 17/07/2006   Administrator 30693
4 Wytrybowana i "rozebrana" szynka 05/04/2006   Administrator 23634
5 Podział wieprzowiny w zależności od formy przygotowania i kierunku przeznaczenia 22/03/2006   Administrator 18994
6 Orientacyjne średnie krajowe wskaźniki uzysku z rozbioru i wykrawania półtusz wieprzowych kl 2 i 3 22/03/2006   Administrator 14130
7 Rozbiór półtuszy wieprzowej w pięciu odsłonach 21/03/2006   Administrator 20126
8 Przygotowanie elementów do produkcji wędzonek 06/03/2005   Administrator 35525
9 Rozbiór zasadniczy półtuszy wieprzowej (grafika) 22/02/2005   Administrator 21889
10 Graficzna klasyfikacja mięsa 22/02/2005   Administrator 33504
11 Charakterystyka i klasyfikacja mięsa drobnego wieprzowego 21/02/2005   Administrator 27835
12 Rozbiór zasadniczy półtusz wieprzowych 19/02/2005   Administrator 48495
13 Graficzny podział tuszy wieprzowej 18/02/2005   Administrator 37565