1 |
Rozbiór półtuszy wg Zbója-Madeja
|
12/06/2011
|
Administrator |
21775 |
4 |
Wytrybowana i "rozebrana" szynka
|
05/04/2006
|
Administrator |
27230 |
7 |
Rozbiór półtuszy wieprzowej w pięciu odsłonach
|
21/03/2006
|
Administrator |
23465 |
8 |
Przygotowanie elementów do produkcji wędzonek
|
06/03/2005
|
Administrator |
39724 |
9 |
Rozbiór zasadniczy półtuszy wieprzowej (grafika)
|
22/02/2005
|
Administrator |
25400 |
10 |
Graficzna klasyfikacja mięsa
|
22/02/2005
|
Administrator |
39846 |
11 |
Charakterystyka i klasyfikacja mięsa drobnego wieprzowego
|
21/02/2005
|
Administrator |
33956 |
12 |
Rozbiór zasadniczy półtusz wieprzowych
|
19/02/2005
|
Administrator |
57502 |
13 |
Graficzny podział tuszy wieprzowej
|
18/02/2005
|
Administrator |
42112 |