Wędliny Domowe
AKADEMIA Dziadka
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Część I - Ubój świniaka. 05/11/2006   Administrator 105032
2 Część II - Rozbiór półtuszy wieprzowej 08/11/2006   Administrator 72408
3 Część III - Usuwanie kości z szynki, czyli trybowanie 05/11/2006   Administrator 44382
4 Część IV - Podział mięśni szynki na wędzonki 08/11/2006   Administrator 60835
5 Część IX - Boczek nadziewany farszem z kiełbasy i polędwiczkami wp. 25/11/2006   Administrator 39038
6 Część V - Wykrawanie schabu 05/11/2006   Administrator 27231
7 Część VI - Wykrawanie i rozbiór łopatki 05/11/2006   Administrator 25195
8 Część VII - Wędzonki: peklowanie, wędzenie i gotowanie 14/11/2006   Administrator 278738
9 Część VIII - Produkcja kiełbasy 18/11/2006   Administrator 168609
10 Część X - Podrobowe - kaszanka, pasztetowa, salceson i smarówka ze skwarków. 26/11/2006   Administrator 103793
11 Część XI - Poszczególne fazy wędzenia wędzonek 31/01/2007   Administrator 73847
12 Część XII - Poszczególne fazy wędzenia kiełbasy 04/02/2007   Administrator 93893