Wędliny Domowe
AKADEMIA Dziadka
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Część I - Ubój świniaka. 05/11/2006   Administrator 90647
2 Część II - Rozbiór półtuszy wieprzowej 08/11/2006   Administrator 56489
3 Część III - Usuwanie kości z szynki, czyli trybowanie 05/11/2006   Administrator 34234
4 Część IV - Podział mięśni szynki na wędzonki 08/11/2006   Administrator 42606
5 Część IX - Boczek nadziewany farszem z kiełbasy i polędwiczkami wp. 25/11/2006   Administrator 29271
6 Część V - Wykrawanie schabu 05/11/2006   Administrator 19657
7 Część VI - Wykrawanie i rozbiór łopatki 05/11/2006   Administrator 18462
8 Część VII - Wędzonki: peklowanie, wędzenie i gotowanie 14/11/2006   Administrator 222838
9 Część VIII - Produkcja kiełbasy 18/11/2006   Administrator 138698
10 Część X - Podrobowe - kaszanka, pasztetowa, salceson i smarówka ze skwarków. 26/11/2006   Administrator 80246
11 Część XI - Poszczególne fazy wędzenia wędzonek 31/01/2007   Administrator 57678
12 Część XII - Poszczególne fazy wędzenia kiełbasy 04/02/2007   Administrator 76477