Wędliny Domowe
AKADEMIA Dziadka
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Część I - Ubój świniaka. 05/11/2006   Administrator 101110
2 Część II - Rozbiór półtuszy wieprzowej 08/11/2006   Administrator 68308
3 Część III - Usuwanie kości z szynki, czyli trybowanie 05/11/2006   Administrator 41731
4 Część IV - Podział mięśni szynki na wędzonki 08/11/2006   Administrator 55300
5 Część IX - Boczek nadziewany farszem z kiełbasy i polędwiczkami wp. 25/11/2006   Administrator 36401
6 Część V - Wykrawanie schabu 05/11/2006   Administrator 25378
7 Część VI - Wykrawanie i rozbiór łopatki 05/11/2006   Administrator 23457
8 Część VII - Wędzonki: peklowanie, wędzenie i gotowanie 14/11/2006   Administrator 260198
9 Część VIII - Produkcja kiełbasy 18/11/2006   Administrator 160711
10 Część X - Podrobowe - kaszanka, pasztetowa, salceson i smarówka ze skwarków. 26/11/2006   Administrator 97592
11 Część XI - Poszczególne fazy wędzenia wędzonek 31/01/2007   Administrator 69783
12 Część XII - Poszczególne fazy wędzenia kiełbasy 04/02/2007   Administrator 89624