Wędliny Domowe
ABC początkującego zadymiacza
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Poradnik początkującego, domowego masarza. Część I 22/02/2005   Administrator 117315
2 Poradnik początkującego, domowego masarza. Część II 26/02/2005   Administrator 134588
3 Sam zrobię wędliny 30/11/2005   Administrator 104928
4 Wędzenie wędzonek. Kilka praktycznych porad dla nie wtajemniczonych 29/10/2006   Administrator 184899
5 Praktyczny sposób wiązania szynki i kiełbas o dużej średnicy 30/10/2006   Administrator 66313
6 Sposób przygotowania kurczaka do wędzenia 30/10/2006   Administrator 68625
7 Kilka sposobów odkręcania i wiązania kiełbas i serdelków 30/10/2006   Administrator 53517
8 Zakańczanie kiełbas patyczkiem, tzw. flokowanie 30/10/2006   Administrator 29025
9 Dziadka kutrowanie sposobem domowym 11/01/2007   Administrator 44701
10 Jak zrobić emulsję ze skórek wieprzowych? 10/07/2007   Administrator 36140
11 Wykrawanie mięsa z głowy wieprzowej. Sposób 1 11/07/2007   Administrator 30341
12 Zdejmowanie masek i wykrawanie mięsa z głowy wieprzowej. Sposób 2 11/07/2007   Administrator 32853
13 Cz.I Kaszanka wiejska (tzw. parnikowa) 06/04/2008   Administrator 77032
14 Przebieg świniobicia u AndrzejaK 03/07/2008   Administrator 95311
15 Cz.II. Kiełbasa wiejska domowa cienka (tzw. parnikowa) 09/11/2008   Administrator 221681
16 Kilka uwag do produkcji wędzonek w warunkach domowych 08/12/2008   Administrator 105547
17 Cz.III Wędzonki wiejskie (tzw. parnikowe) 16/02/2009   Administrator 124259
18 Super kalkulator 03/04/2012   Administrator 56882