Wędliny Domowe
Wędzonki porady
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Podstawy teoretyczne - Gotowanie i wędzenie produktów mięsnych 27/01/2008   Administrator 31962
2 Grubość warstwy tłuszczu na szynce 01/09/2006   Administrator 16537
3 Jak przy pomocy wazonu umieścić szynkę w siatce - Bolek 26/03/2006   Administrator 28915
4 Sposób przygotowania kurczaka do wędzenia 22/03/2006   Administrator 27339
5 Mój sposób na przedłużenie trwałości szynki parzonej 10/03/2006   Administrator 24832
6 Proste urządzenie do napełniania siatek 19/01/2006   Administrator 25680
7 Sposób na przesolone wędzonki 30/12/2005   Administrator 33424
8 Wady wędzonek parzonych i przyczyny ich występowania: 12/12/2005   Administrator 43373
9 Graficzny przebieg wiązania szynki i grubej kiełbasy 23/05/2005   Administrator 60548
10 Graficzny przebieg procesu wiązania szynki 22/02/2005   Administrator 31004