Wędliny Domowe
AKADEMIA Dziadka
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Część I - Ubój świniaka. 05/11/2006   Administrator 107565
2 Część II - Rozbiór półtuszy wieprzowej 08/11/2006   Administrator 75094
3 Część III - Usuwanie kości z szynki, czyli trybowanie 05/11/2006   Administrator 46158
4 Część IV - Podział mięśni szynki na wędzonki 08/11/2006   Administrator 64949
5 Część IX - Boczek nadziewany farszem z kiełbasy i polędwiczkami wp. 25/11/2006   Administrator 40794
6 Część V - Wykrawanie schabu 05/11/2006   Administrator 28702
7 Część VI - Wykrawanie i rozbiór łopatki 05/11/2006   Administrator 26497
8 Część VII - Wędzonki: peklowanie, wędzenie i gotowanie 14/11/2006   Administrator 291839
9 Część VIII - Produkcja kiełbasy 18/11/2006   Administrator 174690
10 Część X - Podrobowe - kaszanka, pasztetowa, salceson i smarówka ze skwarków. 26/11/2006   Administrator 107885
11 Część XI - Poszczególne fazy wędzenia wędzonek 31/01/2007   Administrator 77135
12 Część XII - Poszczególne fazy wędzenia kiełbasy 04/02/2007   Administrator 96920