2 |
Część II - Rozbiór półtuszy wieprzowej
|
08/11/2006
|
Administrator |
81314 |
3 |
Część III - Usuwanie kości z szynki, czyli trybowanie
|
05/11/2006
|
Administrator |
50324 |
4 |
Część IV - Podział mięśni szynki na wędzonki
|
08/11/2006
|
Administrator |
76028 |
6 |
Część V - Wykrawanie schabu
|
05/11/2006
|
Administrator |
32051 |
7 |
Część VI - Wykrawanie i rozbiór łopatki
|
05/11/2006
|
Administrator |
29523 |
8 |
Część VII - Wędzonki: peklowanie, wędzenie i gotowanie
|
14/11/2006
|
Administrator |
325016 |
9 |
Część VIII - Produkcja kiełbasy
|
18/11/2006
|
Administrator |
190308 |
11 |
Część XI - Poszczególne fazy wędzenia wędzonek
|
31/01/2007
|
Administrator |
84933 |
12 |
Część XII - Poszczególne fazy wędzenia kiełbasy
|
04/02/2007
|
Administrator |
104267 |